söndag 26 maj 2013

Mitt veckoslut !

Hej här är jag sen igen. Har varit en sväng till fontana med Zacke som fick garva åt min brutalt sexiga prostituerade röst. Helt galet, lät som om jag var i värsta målbrottet, gör det nog ännu också men..:D Nu till veckoslutets härjning !

Startade alltså vid halv 3 på fredagen från Åbo med Heidi och kom till ekenäs vid 5, fick veta att det skulle vara en hemmafest där på kvällen så vi åkte med Sandra till butiken och skaffade lite, nödvändigheter och så tillbaka till Heidis farmor o fixa sig, var vi sen också sov. Nåja, jag var i varjefall skit nervös eftersom jag kände absolut ingen utom Heidi där, men alla var så snälla och vi drack, dansade, diskuterade och fick flera nya bekantskaper. Hade såååå kul ! Fick min första ''prisse''?? upplevelse också då vi åkte och skaffade nattfranskisar och sedan vid kanske 2 tiden? somnade man snabbt efter kvällens äventyr.

På lördag blev det rätt så tidig uppstigning typ 9, för vi skulle åka till Helsingfors och shoppa och sedan heja på ekenäs som var med i stafettkarnevalen. Så vid 10 drog jag, Heidi, Sandra och Bella rumporna dit. Jag själv köpte ingenting men dom andra hittade väl något. Så satt vi uppe på läktaren bland ekenäs springare i ca 3 timmar och de fick både Guld och Brons medalj. Grattis ju!! ♥ Vid fem tiden , bestämde vi oss för att börja åka tillbaka till Ekenäs och så gjorde vi, hämtade våra saker och åkte en snabb sväng via Heidis faster, åt upp deras mat, och sedan styrde vi kosingen mot Åbo. Vid halv elva var jag sedan hemma och kröp ner i min säng med finrexin och burana eftersom febern hade smygit sig på besök. Tack Heidi för att du tog mig med! Bästa på länge ! pussar ♥


1 kommentar:

Skriv ner vad än du har på hjärtat !