tisdag 9 juli 2013

dag 1 och 2 i Biarritz

Hej på er. Jag har nu nät här i mitt "hem" men såklart kan jag inte ladda datorn i uttagena här.. Typiskt min tur!!! Men om ni vill ha sånhåna tråkiga inlägg utan bilder så säg till så skriver jag :) ja vet att några vänner iaf vill veta vad jag gjort och så.

Dethär är då min andra dag här och igår var första skoldagen, helt förjävligt skrämmande och ville bara hem. Efter mina lektioner hittade jag dock en svensk tjej och kom snabbt in i "gruppen". Vi är såå blandade, men dom jag är mest med är spaniorer, italienare, tyskar, en svensk, en från canada och en från London som har den hääärligaste accenten!! Perfekt brittisk!! Nåja så vi drog till stranden och senare på kvällen igen, det var så vacker solnedgång att jag dog lite, drack nån öl och bara lärde känna varandra :)

Idag gick skolan bättre och efter stack vi till en större strand var vi varit tills jag och min roomie kom hem nyss. Ungefär 4 timmar, så jag har fått lite färg och ja har 10 dagar kvar. Woop! Ikväll drar vi till stranden igen tror jag, men nu ska jag hoppa i duschen, är så förjävligt varmt att man blir jätte schabbig.

Men kommentera om ni vill ha dessa textinlägg!

Pussar o kramar från Biarritz!!

2 kommentarer:

  1. Je veux que tu écris tous les jours! (;
    // sara

    SvaraRadera
  2. Jooo skriv va du gör där, de e kiva att läsa :)

    De förgyller min arbetsdag :D Ha det bra!

    SvaraRadera

Skriv ner vad än du har på hjärtat !